Esendam Fiscaal Advies is een all­round advies­­kantoor. Wij staan klaar voor onze klanten met de vol­gende dien­sten: fiscaal advies, financiële planning, estate planning, pensioen­­advies en admini­­stratieve diensten. Met onze administra­tieve diensten bieden we onder­steuning aan onze klanten van financiële en loon­­administratie tot en met tussen­­tijdse rappor­tages, jaar­­rekeningen en be­lasting­­aan­giftes. Klanten zijn bij ons verzekerd van één vertrouwd en des­kundig aan­spreek­­punt. Onze MKB-klanten zijn te vinden in tal van branches.

Wij zijn op zoek naar een

financieel administratief medewerker

Ben jij die medewerker die ervoor zorgt dat onze klant grip en controle heeft op alle actuele financiële zaken van zijn onderneming?

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Het verwerken en inrichten van online administraties van onze klanten vind jij geweldig. Je bent hier snel en secuur in. Dit doe je met de beste tools: online­boekhouden (Exact Online), auto­ma­tische bankkoppelingen en geavan­ceerde scan-en-herken­software. Daarnaast zorg je voor geauto­mati­seerd debiteuren­beheer en bereid je voor de btw-aangiften. Hierdoor heeft de klant elke dag via dashboards grip en controle op alle actuele financiële zaken van zijn onderneming!

Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin je veel kan leren en waarin zelfstandig contact met de klant wordt gesti­mu­leerd. Het werken met cijfers ligt jou van nature en affiniteit met auto­matisering is een sterke pre. Groei en uitbreiding in jouw functie (voorbereiden van tussentijdse cijfers, prognoses, jaar­rekeningen en fiscale aangiften) is natuurlijk mogelijk: hoe snel, dat is aan jou!

Gezien de huidige coronamaatregelen behoort thuiswerken tot de mogelijkheden.

WAT WIJ ZOEKEN

  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Minimaal Mbo 4 -werk- en -denkniveau
  • Sociale en communicatieve vaardigheden
  • Handig met administratieve systemen
  • Zelfstandig in planning van werkzaamheden
  • Parttime (minimaal 24 uur) of fulltime

SPREEKT DEZE FUNCTIE JE AAN?

Neem dan contact op met Remco Esendam voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek.

Esendam Fiscaal Advies
De Slingeweg 5 | 7115 AG Winterswijk
0543 820 999 | 06 45 11 59 95
remco@esendamfiscaaladvies.nl
http://nl.linkedin.com/in/remcoesendam

 

Esendam Fiscaal Advies is een allround advieskantoor. Wij staan klaar voor onze klanten met de volgende diensten: fiscaal advies, financiële planning, estate planning, pensioenadvies en administratieve diensten. Met onze administratieve diensten bieden we ondersteuning aan onze klanten van financiële en loonadministratie tot en met tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Klanten zijn bij ons verzekerd van één vertrouwd en deskundig aanspreekpunt. Onze MKB-klanten zijn te vinden in tal van branches.