De vacature financieel

administratief medewerker

is inmiddels vervuld

ESENDAM FISCAAL ADVIES

Esendam Fiscaal Advies is een allround advies­kantoor. Wij staan klaar voor onze klanten met de vol­gende diensten: fiscaal advies, finan­ciële planning, estate planning, pensioen­advies en ad­ministra­tieve diensten. Met onze ad­ministra­tieve diensten bieden we onder­steuning aan onze klanten van fi­nanciële en loon­admini­stratie tot en met tussen­tijdse rappor­tages, jaar­reke­ningen en belasting­aangiftes. Klanten zijn bij ons verze­kerd van één vertrouwd en deskundig aan­spreek­punt. Onze MKB-klanten zijn te vinden in tal van branches. Ons kantoor is gevestigd in het prachtige buitengebied van Winterswijk in een in 2015 volledig gerenoveerde schoppe met originele gebinten! Als gevolg van de groei van ons klantenbestand willen wij ons team graag uitbreiden met een financieel administratief medewerker (assistent-accountant).

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Ben jij die medewerker die ervoor zorgt dat onze klant grip en controle heeft op alle actuele financiële zaken van zijn onderneming? Kom ons team dan versterken!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Het verwerken en in­richten van online admini­straties van onze klan­ten vind jij gewel­dig. Je bent hier snel en secuur in. Dit doe je met de beste tools: online­boek­houden (Exact Online), auto­matische bank­koppelingen en geavan­ceer­de scan-en-her­ken­software. Daar­naast zorg je voor geauto­matiseerd debi­teuren­beheer en bereid je voor de btw-aangiften. Hier­door heeft de klant elke dag via dash­boards grip en controle op alle actuele finan­ciële zaken van zijn onder­neming!

Je komt terecht in een dynami­sche om­ge­ving waar­in je veel kan leren en waarin zelf­standig contact met de klant wordt ge­stimu­leerd. Het werken met cijfers ligt jou van nature en affi­niteit met auto­matisering is een sterke pre. Groei en uitbrei­ding in jouw functie (voor­bereiden van tussen­tijdse cijfers, prog­noses, jaar­rekeningen en fiscale aan­giften) is natuur­lijk mo­gelijk: hoe snel, dat is aan jou!

Deels thuis­werken behoort tot de mogelijk­heden.

WAT WIJ ZOEKEN

  • Minimaal Mbo 4 werk- en -denkniveau
  • Sociale en communicatieve vaardigheden
  • Handig met administratieve systemen
  • Zelfstandig in planning van werkzaamheden
  • Parttime (minimaal 24 uur) of fulltime
  • Starters en stagiairs mogen ook reageren!

SPREEKT DEZE FUNCTIE JE AAN?

Neem dan contact op met Remco Esendam voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek.

Esendam Fiscaal Advies
De Slingeweg 5 | 7115 AG Winterswijk
0543 820 999 | 06 45 11 59 95
remco@esendamfiscaaladvies.nl
www.esendamfiscaaladvies.nl
https://www.linkedin.com/in/remcoesendam/