VACATURE

(ervaren)
Assistent accountant

ESENDAM FISCAAL ADVIES

Esendam Fiscaal Advies is een allround advieskantoor. Wij staan klaar voor onze klanten met de volgende diensten: fiscaal advies, financiële planning, estate planning, pensioenadvies en administratieve diensten. Met onze administratieve diensten bieden we ondersteuning aan onze klanten van financiële en loonadministratie tot en met tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Klanten zijn bij ons verzekerd van één vertrouwd en deskundig aanspreekpunt. Onze MKB-klanten zijn te vinden in tal van branches. Ons kantoor is gevestigd in het prachtige buitengebied van Winterswijk in een in 2015 volledig gerenoveerde schoppe met originele gebinten! Als gevolg van de groei van ons klantenbestand willen wij ons team graag uitbreiden met een ervaren assistent accountant.

(ERVAREN) ASSISTENT ACCOUNTANT

Ben jij die (ervaren) assistent accountant die opzoek is naar een nieuwe uitdaging met veel vrijheid, kansen en mogelijkheden? Kom ons team dan versterken!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Wat de functie van assistent accountant inhoudt, dat weet je natuurlijk. Daarover hoeven we het dus niet te hebben. Het gaat erom hoe jij deze functie samen met ons wil gaan invullen. Wil je veel klantcontact of op de achtergrond werken? Je eigen klantenportefeuille of juist niet? Lijkt advieswerk je leuk? Een opleiding of cursussen volgen? Allemaal aan jou de keuze! Daarnaast mag je hybride- of zelfs helemaal thuiswerken en krijg je direct een vast contract. Ben je nog niet ervaren, dan mag je ook solliciteren, omdat we ook opzoek zijn naar een junior assistent accountant.

WAT WIJ ZOEKEN

  • Minimaal Mbo 4 werk- en -denkniveau
  • Ervaring in vergelijkbare functie
  • Sociale en communicatieve vaardigheden
  • Handig met administratieve systemen
  • Zelfstandig in planning van werkzaamheden
  • Parttime (minimaal 16 uur) of fulltime
  • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

SPREEKT DEZE FUNCTIE JE AAN?

Neem dan contact op met Remco Esendam voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek.

Esendam Fiscaal Advies BV
De Slingeweg 5 | 7115 AG Winterswijk
0543 820 999 | 06 45 11 59 95
remco@esendamfiscaaladvies.nl
www.esendamfiscaaladvies.nl
https://www.linkedin.com/in/remcoesendam/