VACATURE

Ervaren
assistent accountant

ESENDAM FISCAAL ADVIES

Esendam Fiscaal Advies is een allround advieskantoor. Wij staan klaar voor onze klanten met de volgende diensten: fiscaal advies, financiële planning, estate planning, pensioenadvies en administratieve diensten. Met onze administratieve diensten bieden we ondersteuning aan onze klanten van financiële en loonadministratie tot en met tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Klanten zijn bij ons verzekerd van één vertrouwd en deskundig aanspreekpunt. Onze MKB-klanten zijn te vinden in tal van branches. Ons kantoor is gevestigd in het prachtige buitengebied van Winterswijk in een in 2015 volledig gerenoveerde schoppe met originele gebinten! Als gevolg van de groei van ons klantenbestand willen wij ons team graag uitbreiden met een ervaren assistent accountant.

ERVAREN ASSISTENT ACCOUNTANT

Ben jij die ervaren medewerker die ervoor zorgt dat onze klant grip en controle heeft op alle actuele financiële zaken van zijn onderneming? Kom ons team dan versterken!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als ervaren assistent account stel jij de jaarrekeningen en fiscale aangiften van onze klanten samen. Daarnaast vind jij het verwerken en inrichten van online administraties van onze klanten geweldig. Je bent hier snel en secuur in. Dit doe je met de beste tools: onlineboekhouden (Exact Online), automatische bankkoppelingen en geavanceerde scan-en-herkensoftware. Daarnaast zorg je voor geautomatiseerd debiteurenbeheer en stel je de btw-aangiften samen. Hierdoor heeft de klant elke dag via dashboards grip en controle op alle actuele financiële zaken van zijn onderneming! 

Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin je veel kan leren en waarin zelfstandig contact met de klant wordt gestimuleerd. Het werken met cijfers ligt jou van nature en affiniteit met automatisering is een sterke pre. Groei en uitbreiding in jouw functie is natuurlijk mogelijk (voorbereiden van tussentijdse cijfers, prognoses, adviezen en het voeren van (advies)gesprekken): hoe snel, dat is aan jou!

Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

WAT WIJ ZOEKEN

  • Minimaal Mbo 4 werk- en -denkniveau

  • Ervaring in vergelijkbare functie

  • Sociale en communicatieve vaardigheden

  • Handig met administratieve systemen

  • Zelfstandig in planning van werkzaamheden

  • Parttime (minimaal 32 uur) of fulltime

SPREEKT DEZE FUNCTIE JE AAN?

Neem dan contact op met Remco Esendam voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek.

Esendam Fiscaal Advies BV
De Slingeweg 5 | 7115 AG Winterswijk
0543 820 999 | 06 45 11 59 95
remco@esendamfiscaaladvies.nl
www.esendamfiscaaladvies.nl
https://www.linkedin.com/in/remcoesendam/